Previous
Next
4.5/5

4,5/5

Voor bedrijven

Wij generen gekwalificeerde leads voor onze klanten via verschillende marketingkanalen. Met ons inhouse concept Slimbespaard hebben we dan ook een sterk klantenbestand opgebouwd in de duurzaamheidssector en de vastgoedmarkt.

Onze expertise beperkt zich echter niet tot deze sectoren. Met ons veelzijdige team kunnen we de meest uiteenlopende bedrijven van de hoogste kwaliteit leads voorzien.

Leads nodig? Of wil je jouw bedrijf promoten op onze platformen? Wij denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Over ons

Slimbespaard is hét online platform voor de geldbewuste consument die wil besparen op vaste lasten, energie, woningisolatie en meer.

Met onze bespaarblog houden wij je op de hoogte van de laatste bespaartips en de nieuwste ontwikkelingen. Zo hebben we in Nederland en België al tienduizenden huishoudens geholpen bij het besparen en het verduurzamen van hun woning.

"*" geeft vereiste velden aan

Samenwerken

Naam*

Wat is de Slimbespaard box?

Een box vol met fantastische kortingen, verrassingen en leuke presentjes van ondernemers uit jouw regio! Een unieke en exclusieve wijze om de producten en diensten van lokale ondernemers te ontdekken en een maatschappelijk steentje bij te dragen. 10% van de opbrengst doneren wij aan het goede doel!

Gemakkelijk in gebruik, gezellig in de buurt, gezondheid voorop en ook nog groen bezig!