Previous slide
Next slide
4.5/5

4,5/5

Waarom Slimbespaard?

Slimbespaard is hét online platform voor de geldbewuste consument die wil besparen op vaste lasten, energie, duurzaamheid, lokale acties en meer.

Met ons platform houden wij je op de hoogte van de laatste bespaartips en de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zo hebben we in Nederland en België al tienduizenden huishoudens geholpen bij het besparen op de vaste lasten en het verduurzamen van hun woning.

Over Slimbespaard

Het leven is duur, daarom is het niet zo gek dat wij ons elke dag bezighouden met het vinden van slimme manieren om te besparen. Deze informatie delen we dan ook graag met iedereen. Of het nou om het verduurzamen van je woning of het besparen op tijdschriften gaat, Slimbespaard staat voor je klaar! 

Lucas Kramer
Breda

Ik heb meerdere maatregelen via Slimbespaard laten uitvoeren en kan het iedereen aanraden. Zeker als je een gat in je hand hebt zoals ik. Het verminderen van mijn vaste lasten was voor mij de beste manier om te kunnen sparen.

Eline Swinkels
Apeldoorn

Mijn vriend en ik hebben via Slimbespaard zonnepanelen laten plaatsen op ons nieuwe huis, en we zijn er tot dusver erg blij mee! We willen over een jaartje ook ons dak laten isoleren. We gaan dat dan 100% zeker weer via Slimbespaard doen!

Mieke van Leeuwen
Uithoorn

Dankzij Slimbespaard in contact gekomen met verschillende specialisten voor het isoleren van onze kruipruimte en binnenmuren. Uiteindelijk voor de voordeligste partij gekozen en we zijn zeer tevreden! We zien de besparing elke maand terug op onze energierekening.

Erik Zwarthoed
Coevorden

Goede communicatie via Slimbespaard, duidelijk en zonder verborgen kosten. Dat is voor mij belangrijk want ik hou niet van die trucjes die veel specialisten soms toepassen. Eigenlijk niks aan te merken op Slimbespaard dus!

Jan Rodenburg
Baneheide

Ik wilde al een tijdje zonnepanelen maar wist niet wat de goedkoopste optie was. Via Slimbespaard heb ik een offerte gekregen met een zacht prijsje. Aan de kwaliteit van de panelen is echter niks afgedaan. Zeer tevreden!

Sybrecht van der Velde
Lemmer

Een hele fijne site om te besparen op de vaste lasten. Interessante blogs en leuke kortingsacties. Ik ben fan! Enige kritiekpuntje is dat het soms wat langer duurt voordat de specialisten contact opnemen maar verder ben ik helemaal tevreden!

Nathan van Gelder
Amsterdam

Ik hoorde voor het eerst van Slimbespaard via een vriend en check regelmatig de kortingsacties. Heb nog niet gebruik gemaakt van de offertedienst maar dat komt misschien nog wel. Top initiatief!

Melissa Kool
IJselstein

Ik volg sinds kort de nieuwsbrief van Slimbespaard en heb al wat goede acties voorbij zien komen. Zeker nu de energieprijzen zo hoog zijn is het verstanding om dit soort sites in de gaten te houden!

Jelte Admiraal
Utrecht

Ik woon in een erg oud huis dus heb vrij veel maatregelen moeten laten uitvoeren. Mijn spouwmuren zijn geisoleerd, ik heb zonnepanelen laten plaatsen en heb sinds kort ook triple glas (als je het zo schrijft). Tot nu toe heb ik het allemaal via Slimbespaard laten doen en nog geen problemen ondervonden.

(150+ reviews)

Bekijk wat anderen van ons vinden!

Via ons online platform hebben we de afgelopen jaren al tienduizenden huishoudens in Nederland en België geholpen met het besparen op hun vaste lasten. Toch zijn we nog elke dag bezig om onze dienstverlening en informatieverstrekking te verbeteren, en de reviews van onze klanten zijn daarvoor cruciaal.

Lees hier de recensies van onze klanten voor een algemene impressie van onze diensten.

Gespecialiseerd in besparen

Slimbespaard is hét online platform voor de geldbewuste consument die wil besparen op vaste lasten, energie, woningisolatie en meer.

Met onze bespaarblog houden wij u op de hoogte van de laatste bespaartips en de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zo hebben we in Nederland en België al tienduizenden huishoudens geholpen bij het besparen op de vaste lasten en het verduurzamen van hun woning.

Top 5 aanbiedingen

Vandaag nog besparen op je vaste lasten? Bekijk onze top 5 aanbiedingen en begin direct met besparen!

Korting

20% korting op je inboedelverzekering

Aanbieding

Pak nu €180,- cashback op je jaarrekening van elektriciteit

Korting

20% korting op je inboedelverzekering

Aanbieding

Pak nu €180,- cashback op je jaarrekening van elektriciteit

Korting

20% korting op je inboedelverzekering

Korting

Tot 20% korting op gereedschap van Batavia!

Aanbieding

€50 korting én gratis verzending op een compacte E-bike via geeektech.com!

Korting

€60 korting op de AMFA4000 via waterontharder.com!

Aanbieding

Gratis Pathé Film Voucher bij aankoop van 10 liter Sikkens binnenmuurverf!

Korting

€200 korting op een onzichtbare beugel van PlusDental!

Even geduld a.u.b.
We controleren je gemeente...

Wat is de Slimbespaard box?

Een box vol met fantastische kortingen, verrassingen en leuke presentjes van ondernemers uit jouw regio! Een unieke en exclusieve wijze om de producten en diensten van lokale ondernemers te ontdekken en een maatschappelijk steentje bij te dragen. 10% van de opbrengst doneren wij aan het goede doel!

Gemakkelijk in gebruik, gezellig in de buurt, gezondheid voorop en ook nog groen bezig!