9,7/10
4.6/5

Onafhankelijk vergelijken

Eerlijk en transparant

Maatwerkcontracten

Afgestemd op uw bedrijf

Bespaar direct

Stop met teveel te betalen voor uw energie

9,2/10
4.6/5

Tijd voor een nieuw energiecontract, die afgestemd is op uw bedrijf?

Vul het formulier in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen met energiekosten, door energiecontracten te vergelijken van die zijn afgestemd op uw MKB!

  • Gratis energiescan

  • Bespaar gegarandeerd forse bedraggen voor uw MKB

  • Onafhankelijk en transparant

  • Vrijblijvend advies dat alleen past bij uw situatie!

  • Gemakkelijk en tijdsbesparend

  • Brede leverancierskeuze voor de beste keuze

  • Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2!

19784

MKB’ers gingen je al voor!

Lorem ipsum donans sutalo tahodoha

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst

Lorem
ipsum donan

"*" geeft vereiste velden aan

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterij wezen en de gallerij voor museums.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

In het bezit van een koopwoning*
Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Lorem ipsum

Lorme ispsum donan

"*" geeft vereiste velden aan

1
2

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterij wezen en de gallerij voor museums.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

In het bezit van een koopwoning*
Naam*
Lorem ipsum is slechts een proeftekst!
19784

Lorem ipsum

Lennard
Lennard
Utrecht
Lees verder
Eindelijk horen wij er ook bij! We hebben zonnepanelen! Er kwam eerst een vriendelijke jonge man bij ons aan de deur. Daarna persoonlijk advies via de telefoon. Uiteindelijk kwam er iemand bij ons thuis die alles aan ons heeft uitgelegd en dit hebben wij als heel prettig ervaren. Alles werd besproken en ze willen er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Dit was voor ons fijn omdat we een keer de boot in zijn gegaan met kunstof kozijnen…. dit hebben we totaal niet ervaren bij Slimbespaard! Wat een service en met de klant meedenkend. Wij zijn positief verrast! Ook nog een bosje bloemen! Wij raden iedereen Slimbespaard aan!
Henk Peter
Henk Peter
Venlo
Lees verder
Bedankt Slimbespaard voor alles! Ben je opzoek naar een partij die echt weet wat ze doen en nog echt vakwerk leveren moet je bij deze partij zijn. Ze vertelde ons dat het kon zonder te investeren.. hier waren we een beetje huiverig voor. Alleen na het fijne telefoongesprek en de uitleg bij ons thuis zagen wij ook in dat het mogelijk was. Nu een paar weken de zonnepanelen op het dak gehad en ze hebben nu al flink energie opgewekt. Wij zijn ontzettend tevreden!
Corina
Corina
Brummen
Lees verder
Als alleenstaande moeder vond ik het lastig waar ik nou zonnepanelen ging halen er was zoveel keuze. Ik kreeg toen iemand op bezoek die mij alles in details uitlegde. Keek naar mijn persoonlijke situatie en verbruik. Dit heb ik nalaten kijken door een kennis en die gaf ook aan dat er geen betere zonnepanelen waren. Kwaliteit was heel hoog. Dit gaf mij een goed gerust gevoel. Ook de installatie werd netjes gedaan. Ze werkten hard door en binnen een dag was alles binnen en buiten geregeld. Alles werk goed! Ik wil op deze manier Slimbespaard bedanken voor hun tijd en werk! En ook bedankt voor de bos bloemen!
Wilma
Wilma
Renesse
Lees verder
Via social media bij Slimbespaard.com uitgekomen. Deze mensen lieten mij op een ontspannen en duidelijke manier kennis maken met de wereld van de zonne energie. Het papieren geregel werd door zeer goed en geduldig begeleid. De mannen die de installatie kwamen plaatsen werkten heel netjes en waren gezellig. Voor mij alleen maar goede ervaringen!

Eindelijk een onafhankelijke vergelijking kunnen doen! Wegens de torenhoge energiekosten een aantal jaar geleden, was er besloten een vast energiecontract af te sluiten. Dit contract was helemaal niet meer realistisch ten opzichte van de werkelijkheid. Dankzij  persoonlijk advies via de telefoon, werd al gauw duidelijk dat ons contract veel te duur was. De service was zeer goed en er werd goed meegedacht met de klant. Wij waren positief verrast! Ook nog een bosje bloemen! Wij raden iedereen Slimbespaard aan!

John

Utrecht
5

Onze ervaring met Slimbespaard was zeer positief. Ze hebben ons geholpen om in contact te komen met potentiële energieaanbieders die onze verwachtingen hebben overtroffen. Als MKB-ondernemer is tijd kostbaar, en Slimbespaard heeft ons tijd bespaard bij het zoeken naar geschikte energieleveranciers.

Saskia

Venlo
5

Onze zoektocht naar het ideale energiecontract voor ons bedrijf is dankzij Slimbespaard aanzienlijk vergemakkelijkt. Hun service heeft ons geholpen om snel en efficiënt contact te maken met energieleveranciers die echt begrepen wat we nodig hadden. Dit heeft geleid tot aanzienlijke besparingen voor ons bedrijf, en we zijn erg dankbaar voor de waardevolle ondersteuning die is geboden!

Richard

Brummen
5

Dankzij Slimbespaard hebben we de perfecte energiepartners gevonden voor ons MKB-bedrijf. Ze hebben ons geholpen om snel de juiste aanbieders te identificeren en te benaderen. Dit heeft geleid tot lagere energiekosten en meer gemoedsrust. Slimbespaard is een echte aanrader voor bedrijven zoals die van ons.

Lennard

Renesse
5

In 3 stappen naar de beste deal!

1

Vul het formulier in

Vul uw gegevens in voor het vergelijken van de energiecontracten

2

Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek

Het beste aanbod voor uw bedrijf wordt uitbundig vergeleken door onze experts.

3

Begin met besparen!

Na het bepalen van welk aanbod het beste bij uw bedrijf past, kunt u beginnen met besparen op uw energierekening!

Het juiste energiecontract

Het jaar 2021 en 2022 brachten ongekende uitdagingen met zich mee voor MKB-ondernemers, vooral op het gebied van energiekosten. In deze periode zagen we een aanzienlijke stijging van de energieprijzen, wat resulteerde in aanzienlijke financiële druk voor bedrijven. 

Dankzij onze gratis energiescan (t.w.v. €1500), kunt u direct inzage hebben in uw verbruik en weet u ook des te beter welk contract het best past bij uw situatie, maar waarom is het beste energiecontract dan juist zo belangrijk voor MKB’ers? 

Het juiste energiecontract kan een aanzienlijke impact hebben op de bedrijfskosten. Het helpt MKB’ers om de stijgende energieprijzen te beteugelen en budgetten beter te beheren. Door te kiezen voor een contract dat past bij de specifieke behoeften van hun bedrijf, kunnen MKB’ers kosten besparen en hun winstmarges beschermen. 

Bovendien heeft de nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn geleid tot een groeiende vraag naar groene energieopties. Het juiste energiecontract stelt MKB’ers in staat om niet alleen kosten te beheersen, maar ook een positieve impact op het milieu te hebben door te kiezen voor hernieuwbare en milieuvriendelijke energiebronnen. 

Kortom, in een tijd waarin energieprijzen volatiel zijn en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het vinden en afsluiten van het juiste energiecontract een cruciale stap voor MKB’ers om financiële stabiliteit te waarborgen en hun verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu te vervullen. Het kan het verschil maken tussen financieel succes en overleven in uitdagende tijden.

Heb je nog een vraag? Wij hebben het antwoord.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek is de gelegenheid om uw specifieke energiebehoeften te bespreken en op maat gemaakt advies te ontvangen. Onze experts helpen u bij het identificeren van de beste energiecontractopties voor uw bedrijf, zonder enige verplichting. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de gratis energiescan om u van een nog passender aanbod te voorzien.

Het afsluiten van een nieuw energiecontract kan binnen enkele weken geregeld zijn. De exacte tijdsduur kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen energieleverancier en de specifieke voorwaarden van het contract. Onze experts zullen echter alles in het werk stellen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van uw nieuwe energiecontract.

Ja, de vergelijkingen die gedaan worden zijn volledig onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan enige energieleverancier of derde partij, wat betekent dat de aanbevelingen en vergelijkingen uitsluitend gebaseerd zijn op wat het beste is voor uw MKB-bedrijf. Ons doel is om u objectieve en betrouwbare informatie te bieden, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen bij het kiezen van een energiecontract dat aan uw behoeften voldoet.

Onze gratis energiescan is een waardevolle dienst die u helpt inzicht te krijgen in uw huidige energiegebruik en de mogelijkheden voor optimalisatie. Tijdens de scan analyseren onze experts uw energierekeningen, verbruiksgegevens en bedrijfsprocessen om te identificeren waar besparingen en efficiëntieverbeteringen mogelijk zijn.

De waarde van deze energiescan bedraagt normaal gesproken €1500, maar wij bieden deze dienst gratis aan om u te helpen uw energiekosten te verlagen en uw bedrijfsvoering te verbeteren. Het is een uitstekende manier om te ontdekken hoe u kunt profiteren van een energie-efficiënter bedrijf, zonder kosten of verplichtingen.

Het vergelijken van energiecontracten is van cruciaal belang omdat het u de mogelijkheid biedt om de best mogelijke deal te vinden voor uw MKB-bedrijf. Enkele redenen waarom vergelijken zo belangrijk is zijn: kostenbesparing, optimalisatie, maatwerk en transparantie. Vergelijken stelt u in staat om de controle te nemen over uw energiekosten, uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en de beste waarde voor uw geld te krijgen. Het is een essentieel onderdeel van een effectief energiebeheer voor MKB-bedrijven.

© 2023 Slimbespaard.com | Privacybeleid | Samenwerken

Even geduld a.u.b.
We controleren je gemeente...

Wat is de Slimbespaard box?

Een box vol met fantastische kortingen, verrassingen en leuke presentjes van ondernemers uit jouw regio! Een unieke en exclusieve wijze om de producten en diensten van lokale ondernemers te ontdekken en een maatschappelijk steentje bij te dragen. 10% van de opbrengst doneren wij aan het goede doel!

Gemakkelijk in gebruik, gezellig in de buurt, gezondheid voorop en ook nog groen bezig!